Facilitati

Ii ajutam pe chiriasii nostri atraga si sa retina angajatii talentati, oferindu-le celor din urma un stil de viata integrat si conectat: biroul si cumparaturile, toate intr-un singur loc.

 

Concurenta pentru angajatii de top este acerba. Pe masura ce devine din ce in ce mai dificila recrutarea si retinerea angajatilor talentati, companiile devin creative si se concentreaza asupra facilitatilor oferite de spatiile de lucru, ca solutie.

 

CUMPARATURI

CUMPARATURI

Birourile theMARKET® sunt pozitionate convenabil in incinta unui important parc de retail, cu retaileri proeminenti cum ar fi METRO Cash & Carry, Auchan, Jumbo, Decathlon, KIKA si Ikea. Apropierea de un hypermarket, cash&carry, si alte facilitati, cum ar fi banca, bancomat, farmacie etc., sunt avantaje deosebite pentru angajatii care economisesc timpul valoros, facand cumparaturile in acelasi loc in care lucreaza.

JOB & RELAXARE

JOB & RELAXARE

Birourile sunt deservite de o cantina pentru angajati, care ofera in fiecare zi specialitati proaspete gatite. Cantina are o capacitate de x locuri si poate gazdui pana la x angajati zilnic. Primul etaj are o terasa generoasa pe care angajatii o pot folosi pentru a petrece timpul liber si pentru relaxare.

ACCES

ACCES

Birourile beneficiaza de doua puncte de acces cu receptii elegante si posibilitatea de a fi personalizate cu brandul chiriasilor. Accesul la etajele superioare se face prin cele 4 ascensoare moderne KONE de mare viteza cu o capacitate de 15 persoane (1.150 kg) si un ascensor KONE de marfa, cu o capacitate de 26 persoane (2.000 kg).

Lorem Ipsum

CONTACT

Bulevardul Theodor Pallady nr 51, Bucuresti 
032258 Romania
Telefon: + 40 741 096 085
E-mailoffice@themarket.ro

 

DESPRE NOI

theMARKET® este un activ administrat de METRO PROPERTIES, divizia imobiliara a METRO AG
Afacerea noastra: modelarea viitorului. Afacerea ta: facand parte din el.