Localizare

Zona se afla in plina dezvoltare si este usor accesibila cu mijloacele de transport in comun precum autobuz, tramvai si metrou, asigurand un acces facil la centrul orasului si la principalele zone rezidentiale.

 

Sud-estul Bucurestiului s-a dezvoltat initial ca zona rezidentiala, gazduind o parte semnificativa a populatiei capitalei. In mod firesc, densitatea demografica a atras numerosi operatori de retail, care au dezvoltat complexe comerciale de mari dimensiuni. In ultimii ani, insa, zona a cunoscut un interes sporit din partea dezvoltatorilor de birouri, deoarece ocupantii se concentreaza pe mutarea afacerilor lor mai aproape de locul unde locuiesc oamenii.

Cladirea este situata in sud-estul Bucurestiului, langa autostrada A2, intr-un parc de retail cu renumiti comercianti precum METRO Cash & Carry, AUCHAN, Jumbo, Decathlon, Roadhill, KIKA, IKEA etc. METRO Cash & Carry are propriul sediu central in aceeasi cladire.

theMARKET® ofera viitorilor chiriasi o buna vizibilitate, o conexiune rutiera excelenta si o zona de parcare vasta, cu 132 locuri de parcare exterioare.

 

photo left

Transport public:

Tramvai: 27, 40
Autobuz: 246
Metrou: M3

Puncte de interes:

Iesire la autostrada A2: 10 minute
Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti: 30 minute
Piata Unirii: 20 minute

 

CONTACT

Bulevardul Theodor Pallady nr 51, Bucuresti 
032258 Romania
Telefon: + 40 741 096 085
E-mailoffice@themarket.ro

 

DESPRE NOI

theMARKET® este un activ administrat de METRO PROPERTIES, divizia imobiliara a METRO AG
Afacerea noastra: modelarea viitorului. Afacerea ta: facand parte din el.